Lokale aktiviteter

Ta gjerne initiativ til lokale treff i deres region, spør gjerne styret om de kan opprette kontakt med andre som har heeler i nærheten.

Heelertreff i Tromsø 26.2.2011
Lørdag 26/2 gikk første heelertreff i Tromsø av stabelen. 9 heelere med små og store eiere møtte opp på glattisen. Føret begrensa turmuligheter og aktiviteter, og ikke var det så mange av heelerne som heiv seg i leking på isen heller. Men hunder og eiere fikk møtt hverandre og blitt litt kjent. Det var flott å se så mange heelere på en gang, de var så like og samtidig så ulike. Dette var gøy, vi satser på flere treff!
P1080792.JPG
januar-februar 2011 012.JPG
januar-februar 2011 030.JPG
P1080769.JPG
P1080776.JPG


Heelertreff i Trondheim 26.1.2011
Vi møttes på Statoils parkeringsplass på Rotvoll. Et meget godt oppmøte – Randi og Noralf med Fenris, Berit og Geir med Ludde, Randi med Reiki, Haavard og Emmy med Fryd og Lykke. Først ble det litt «bli kjent – prat». Deretter gikk vi en liten tur på Ladestien, der hundene fikk løpe fritt, mens vi utvekslet erfaringer og «skrøt» litt av våre små 😉 Hundene storkosa seg – det gjorde vi tobeinte óg, selvfølgelig, med så mange heelere rundt oss 😉 – en flott gjeng! Treffet ble avsluttet med kaffe og kaker, samt mere heeler-prat 🙂 Dette frister til gjentagelse, og vi får se om vi etter hvert legger opp til bestemte tema på treffene.
alle4.jpg
alle5.jpg