Norsk Lancashire Heeler Spesial

2018

Spesialutstilling med storcert!

Invitasjon til Sandefjord 2018

Hovedsponsor:

 


2017

Spesialutstilling med storcert!

Bis og bim heeler spesialen 2017.jpg

BIS og BIM: Marmalade’s Nugatti, eier: Emelie Johansson og Midsomer’s Bouncing Nordic Fire, eier: Johanna Wahlberg

Flere bilder her: Norsk Lancashire Heeler Spesial 2017

Christine Seehuus
5. juni kl. 08:48
En utrolig spennende helg går mot slutten. Første norske heeler spesial, trippelutstilling, årsmøte, styremøte og konstituering av nytt styre. Tusen takk for tilliten! Styreleder – er helt svett ved tanken 😅 Jeg håper jeg kan fylle en stortå av skoene til de som har gått før meg.. Blir ikke lett men jeg skal prøve så godt jeg kan. Tusen hjertelig takk til Kristin Helgesen Torkveen og Emmy Solberg-Sydow for lang og tro tjeneste, for de fantastisk fine menneskene de er og tusen hjertelig takk for den innsatsen dere har gjort for klubben! Jeg er ordentlig glad dere fremdeles vil være støttespillere og ikke forsvinner helt ut i det blå ❤😘
Helgen startet med SHKL sin utstilling. Og ringdebut for Sølvi med Diesel. Første gang i ringen og en fenomenal jobb! Ingen av heelerne hadde no voldsomt med sløyfeflaks, men det var en fin gjeng og absolutt alle viste hunden sin på en fantastisk fin måte. Dommere dømmer og ikke alle ser det samme..
Vi i gamlestyret ble gradvis mer og mer nervøse ettersom klokken nærmet seg to og heelerspesial. Venner fra overalt kom ramlende inn og nitten flotte heelere på plass! Tusen hjertelig takk til alle våre heeler venner og støttespillere 😘❤ En ekstra spesiell takk til våre svenske venner som kom langveis fra for å støtte opp og delta – dere gjorde dagen helt spesiell for oss – tusen takk! Likeså må vi nevne spesielt Line M. Løkken Engen som ikke stilte heeler, men som kom og var fotograf og tok fantastisk fine bilder – tusen takk Line! Dommer Hans Almgren tok seg tid til åpen dømming og det var virkelig flott! Mange mange flotte folk og hunder og riktig god stemning rundt ringen. Alle hjalp alle og det var ingen sure miner eller utålmodige folk å skue. Heelerfolk er toppen! 😃 Må ikke glemme BIS Marmalade’s Nugatti med Emelie ❤ Litt morsomt med en så skandinavisk pakke som BIS vinner 😃 Tenk, en finsk hund og norskeid av en svenske😃Vakre BIM Midsomer’s Bouncing Nordic Fire og Johanna ❤ Takk dere kom og GRATULERER!!! Junior BIR ble Mirox Femme Fatale La Belle, med Anna Landqvist 😃 Tror Johanna hadde dagens beste sjokkansikt da Duracell ble beste veteran 😃😂😂
Vi er stolte og glade for å ha vært med på en liten bit heeler historie 😃
Årsmøte, styremøte og deilig midddag og så var lørdagen over og vi zzzzznorket oss til søndag..
Søndag startet og fortsatte i øs pøs regnvær. Tre minutter og vi var våt til skinnet både hunder og eiere. Det satte ikke en demper på humøret, som Kristin så fint sa – jeg velger å tenke at dette skal bli en veldig bra dag jeg 😊 Ny dommer nye venstresvinger, flotte farger, men få cert.. Så flotte representanter for rasen som fikk vist seg frem!

Resultater:
03.06.2017 spesialen.jpg

Info:

Brosjyre

I pinsen den 3. juni 2017 arrangerer Norsk Lancashire Heeler Klubb den første spesialutstillingen for rasen vår. Dette blir en stor happening med fire utstillinger samme langhelg. Det er i tillegg tre andre klubber som avholder utstilling i løpet av tre hektiske pinsedager. Her er det mange muligheter til gevinst.
Vår utstilling arrangeres på ettermiddagen lørdag etter at Sandefjord Hundeklubb har arrangert sin utstilling.

Arrangementene finner sted i Sandefjord. Vi kommer tilbake til eksakt sted og tidspunkt.
Dommer er Hans Almgren.

Og, det blir stort cert på vår spesialutstilling !!!

Håper mange i heelerverdenen kommer